Nestemäisten kaasujen säiliöt ja astiat

Toimitamme eri teollisuudenaloille nestemäisiä kaasuja vuokrasäiliöön tai asiakkaan omaan säiliöön. Höyrystinjärjestelmän avulla kaasu höyrystetään käyttöä varten.

Säiliö on käyttäjäystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto, kun kaasua tarvitaan suuria määriä (yli 10 000 m3 vuodessa). Nestemäinen kaasu myös vaatii vähemmän varastotilaa.

  • säiliön koko 3–50 m3, paine 1–37 bar, myös isommat koot mahdollisia
  • kaasulajit: nestehappi, -typpi, -argon ja -hiilidioksidi

Säiliöiden mitoitukseen vaikuttavat käyttökohteiden määrä, kaasunkulutus, vuorojen määrä ja logistinen sijainti.

Säiliöt ovat painelaitteita ja niille on nimettävä lain mukainen käytönvalvoja sekä haettava sijoituslupa hyväksytyltä laitokselta.

Kaukovalvonnalla ajantasaista tietoa

Kaukovalvonta auttaa ylläpitämään riittävää kaasumäärää ilman toiminnan keskeytyksiä sekä mahdollistaa huoltotoimenpiteiden suunnittelun.

Säiliöiden vuokraus

Huolehdimme vuokra-asiakkaillemme asennetun säiliön huollosta, viranomaistarkastuksista ja luvista. Asiakas maksaa säiliön käytöstä yleensä kuukausivuokraa.

Säiliöiden ostaminen

Asiakas ostaa säiliön ja huolehtii sen tarkastuksista, luvista sekä huollosta itse, tai ostaa palvelut Woikoskelta.

Nestetyppikannut

Kannut soveltuvat nestemäisen typen varastointiin, kuljetukseen ja jakeluun. Kannut ovat kevyitä, helppoja käsitellä ja tyhjöeristyksen takia kaasujen höyrystyvyys kannuissa on alhainen.

Kannuihin on saatavana erityyppisiä nesteen ulosottolaitteita turvallisen käsittelyn takaamiseksi. Lisävarusteena saatava rullakko helpottaa suurimpien kannujen liikuttelua. Kannujen nimelliskoot ovat 7, 11, 21, 26, 35, 60 ja 100 litraa. Myös erilaisten näyteputkien yms. säilytykseen tarkoitettuja kannuja on saatavissa. Joihinkin malleihin on saatavissa sekä lämpötilan että nestepinnan näyttö hälytysrajoineen.