Puhtautta ja tarkkuutta erikoiskaasuilla

Erikoiskaasuja käytetään sovelluksissa, joissa äärimmäinen puhtaus tai tarkat pienet pitoisuudet ovat toiminnan ehdoton edellytys. Tällaisia ovat esim. analyyttiset laboratoriot, tutkimuslaitokset, päästövalvonta, korkean teknologian hitsaus, laser-leikkaus ja elektroniikkateollisuus.

Korkea ammattitaito takaa, että pystymme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun vaikeimpiinkin ongelmiin.

Tuotamme suurimman osa erikoispuhtaista ja erikoisseoskaasuista itse omissa tuotantolaitoksissamme. Osassa tuotteista luotamme erinomaisiin yhteistyökumppaneihin. Heidän kanssaan toimitamme myös erittäin haastavia ja harvinaisia kaasuja ja kaasuseoksia, kuten ISO 17025 -akkreditoituja kalibrointikaasuja kaikkein vaativimpiin käyttökohteisiin.

Paineenalentimet ja kaasukeskukset

Korkealuokkaiset kaasut asettavat vaatimuksia paineenalentimille ja kaasukeskuksille mm. laboratorioissa. Vaatimusten mukaiset välineet ovat välttämättömiä, jotta pullossa oleva kaasu saadaan yhtä korkealaatuisena käyttökohteeseen kuin se on pullossa.

Ultrapuhtaat BIP-kaasut

Olemme ultrapuhtaiden BIP-kaasujen maahantuoja yksinoikeudella Suomessa. BIP-teknologia (Built-In Purifier) perustuu kaasupullon sisässä olevaan puhdistimeen. Edistyksellinen venttiili- ja puhdistinrakenne partikkelisuodattimineen takaa tyypillisiä erikoispuhtaita kaasuja matalammat happi- ja kosteuspitoisuudet. Siksi BIP-kaasut soveltuvat erinomaisesti mm. kaasukromatografiaan, jossa nämä epäpuhtaudet ovat ongelma.

Lisätietoja BIP-kaasuista: www.airproducts.co.uk

Alumiinipullot pienempiin ja liikkuviin tarpeisiin

Kertakäyttöisiin, pienikokoisiin alumiinipulloihin voidaan täyttää sekä erikoispuhtaita että erikoisseoskaasuja. Pullot ovat keveytensä ansiosta täydellinen ratkaisu mm. henkilökohtaisten kaasuilmaisimien ja alkolukkojen toiminnan tarkastamiseen ja hankalasti saavutettavien analysaattoreiden kalibrointiin. Pikkupulloja käytetään mm. laivoissa, joissa tyhjät pullot voidaan kierrättää lähimmässä satamassa.