Kesä Woikoskella tarjosi oppia tulevaan

Emilia Lamponen ja Inka Brunner olivat molemmat kesätöissä Woikoskella vuonna 2019. Emilia työskenteli automuseolla ja Inka puolestaan logistiikkaoperaattorina. Parasta Woikoskella olivat kummankin mielestä mahtavat työkaverit.

Woikoski on perinteikäs kaasuntuottaja. Kaasuntuotannon lisäksi Woikoskella on myös uusi matkailukonsepti Woikoski Feeling, johon kuuluu matkailu- ja hevospalvelukeskus WHD Gård, WHD Automuseo, Kirjokiven kartano, Woikosken uusi tehdasmuseo sekä kaikki näiden tarjoamat aktiviteetit. Emilia työskenteli juuri Woikoski Feelingin automuseolla.

– Vastuullani olivat museokierrosten pitäminen sekä museon yläkerrassa toimivan kahvilan hoitaminen, sinne leipominen ja majoittujien aamupalatarjoilun järjestäminen, Emilia kertoo. 
 


Emilia Lamponen

Repullinen oppia matkaan

Inka työskenteli puolestaan Woikosken tehtaalla. Hän opiskelee parhaillaan logistiikkainsinööriksi Jyväskylässä ja suoritti Woikoskella työskennellessään samalla myös toisen harjoittelunsa. Parasta työssä oli hänen mukaansa mahdollisuus työskennellä itsenäisesti ja ajatella itse.

– Olin Woikoskella niin sanotusti pihamiehenä. Työnkuvaani kuului kuormien purkua, lastausta ja keräilyä. Ajoin myös kuormia paikoilleen ja tein rahtikirjoja. Woikoskella työskentelystä ja suoritetusta harjoittelusta on alallani ehdottomasti hyötyä myös tulevaisuudessa, Inka sanoo. 

– Mukavaa on kyllä ollut kaikin puolin. Olen tykännyt työskennellä Woikoskella ja sain varmasti repullisen oppia tulevaisuuteen, Inka summaa.
 


Inka Brunner

"Työkaverit olivat ihan parhaita"

Molemmat ovat yhtä mieltä siitä, että Woikoskella vallitsi todella mukava työilmapiiri. Töissä oli helppo viihtyä.

– Työkaverit olivat ihan parhaita. Heidän voimallaan jaksoi painaa läpi koko kesän, Inka naurahtaa. 

– Tykkäsin olla Woikoskella töissä todella paljon. Etenkin Woikoski Feelingin ja WHD Gårdin ympäristö oli todella makea. Työkaverit olivat todella ihania. Nyt kun työt loppuivat, niin olo on ollut kyllä vähän haikea. Minun tulee ikävä näitä ihmisiä ja tätä miljöötä. Haluaisin ehdottomasti tehdä täällä töitä jatkossakin, Emilia sanoo. 

 

Lisää Emilian ja Inkan kokemuksia voit katsoa tästä.

 

Sivut