Oy Woikoski Ab ja ProWeld Finland Oy yhteistyöhön

Oy Woikoski Ab ja hitsausinsinööri-, konsultointi-, koulutus- ja hitsauspalveluja tarjoava ProWeld Finland Oy aloittivat yhteistyön Suomessa. Woikoski haluaa olla kokonaisvaltainen kumppani hitsaavalle teollisuudelle, ja yritysten yhteistyöllä on ratkaiseva rooli tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Yhteistyön avulla Woikoski voi auttaa asiakkaita mm. uusien koneiden ja menetelmien hankinnassa sekä tuottavampien lisäaineiden valinnassa demoamalla ominaisuudet ja hyödyt entistä paremmin.

Woikosken hitsaustekninen osaaminen nousee ProWeldin avulla uudelle tasolle, jolloin Woikoski voi aidosti tarjota kokonaisratkaisuja hitsaavalle teollisuudelle. Käytännössä ProWeld toimii Woikosken myyjien ja asiakkaiden teknisenä tukena hitsaukseen liittyvissä asioissa. Tämä on merkittävä askel saksalaisten EWM hitsauskoneiden, hitsauslisäaineiden sekä koko hitsaustoimintojen myynnin kasvulle Suomessa.

Yhteistyön päätavoite on tuottaa hyötyä ja lisäarvoa asiakkaille nopeasti kehittyvässä ja muuttuvassa hitsausmaailmassa. Hitsaava asiakas saa kaiken tarvitsemansa nyt Woikoskelta: hitsauskaasut, lisäaineet, koneet, asiantuntijapalvelut, teknisen tuen/koulutuksen ja jopa hitsaajien pätevöinnit ym. hitsauksen laadunhallintaan liittyvät palvelut. Lisäksi ProWeld avustaa jatkossa Itä-Suomen alueella EWM:n hitsauskoneiden esittelyissä ja jälleenmyynnissä.

- Suomessa ei ole toista yritystä, joka pystyy tarjoamaan yhtä kattavan tarjoaman hitsaavalle teollisuudelle, toteaa Woikosken myyntijohtaja Jussi Rissanen. Haluamme tarjota asiakkaillemme selkeyttä ja kustannustehokkuutta koneiden, laitteiden ja palvelujen hankintaan, ja nyt nämä kaikki voidaan tarjota samasta paikasta. -Yrityksenä ProWeld on nuori, kasvava, asiakaslähtöinen ja dynaaminen yritys. Vahvuuksina heillä on hitsauksen vahva teorian ja käytännön osaaminen, vahva osaaminen hitsauskoneiden teknisestä opastuksesta ja kouluttamisesta sekä hitsaustekniikoiden ja -prosessien kouluttamisesta.

Lisätietoja: myyntijohtaja Jussi Rissanen, puh. 040 540 3634, jussi.rissanen@woikoski.fi tai hitsausinsinööri, IWE Jussi Martiskin 040 214 4133, jussi.martiskin@proweld.fi

Sivut