Woikoskelle valmistui uusi erikoisseoskaasujen täyttöasema

Woikoski on avannut uuden erikoisseoskaasujen täyttöaseman Mäntyharjun Voikoskelle. Uuden täyttöaseman oma tehokas tuotantoketju mahdollistaa nopeat toimitukset ja räätälöidyt ratkaisut suoraan asiakkaalle.

Erikoisseoskaasut ovat tärkeitä monilla aloilla – niitä käytetään mm. auton päästöjen mittaamisessa, lääkkeiden valmistuksessa ja elintarvikkeiden pakkaamisessa. Teknologian kehittyminen yhteiskunnassamme asettaa yhä tiukkenevia vaatimuksia myös erikoisseoskaasuille. Tarvitaan tarkempia seoksia, useammilla komponenteilla, matalammissa pitoisuuksissa ja nopeammin. Woikosken uusi erikoisseoskaasujen täyttöasema vastaa näihin tarpeisiin.

Ainutlaatuinen laitos Suomessa

Woikosken täyttöasema on ainoa Suomessa gravimetrisiä eli massaan perustuvia 200 barin kaasuseoksia erissä täyttävä laitos.  - ”Olemme panostaneet viime vuosina vahvasti erikoiskaasuihin: Kotimainen erikoisosaaminen perustuu pitkään kokemukseen, korkeasti koulutettuun henkilökuntaan ja alan parhaaseen käytäntöön. Kansainvälisen verkoston myötä myös alan asiantuntijuus pysyy korkealla”, sanoo erikoiskaasujen tuotepäällikkö Eero Aspberg.

 

Sivut