Woikoski aloittaa yt-neuvottelut

Oy Woikoski Ab aloittaa yt-neuvottelut. Neuvottelut alkavat 22.4.2016 ja kestävät vähintään kuusi viikkoa. Neuvottelujen piirissä on koko Woikosken henkilöstö. Neuvottelut voivat johtaa enimmillään 70 palvelussuhteen päättymiseen. Suunnitelmissa on Kotkan, Turun, Varkauden ja Imatran toimipisteiden mahdollinen sulkeminen ja koko yrityksen toimintojen uudelleenorganisointi.

Yt-neuvotteluiden taustalla on merkittävästi muuttunut markkinatilanne, olennaiset muutokset yhtiön toimintaympäristössä, tiukentunut kilpailutilanne ja toiminnan tehokkuuden lisäämistarve.

Suunnitellulla toiminnan uudelleenorganisoinnilla pyritään tehostamaan yhtiön toimintaa, parantamaan asiakaspalvelua ja kilpailukykyä vahvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

"Tavoitteenamme on kehittää Woikosken toimintamallia ja rakenteita vastaamaan entistä paremmin toimintaympäristön vaatimuksiin. Meidän on vahvistettava toiminnallista ja taloudellista perustaa, jolla turvaamme yhtiömme tulevaisuuden toimintaedellytykset", toteaa toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Clas Palmberg.

Yhteistoimintaneuvottelujen tavoitteena on löytää ratkaisut, joilla Woikosken henkilöstövoimavarat sopeutetaan yrityksen kannattavan toiminnan tasoon. Mahdolliset toimenpiteet tullaan toteuttamaan neuvottelujen päättymisen jälkeen. Yksityiskohdat täsmentyvät neuvottelujen edetessä.

Sivut