Avoimet työpaikat

Meille töihin?

Haluatko myydä osaamisesi huipputiimiin ja tehdä työtä, jolla on merkitystä? Ilmoitamme tällä sivulla avoimet työpaikkamme. Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia sähköpostitse: rekry@woikoski.fi.
 

Avoimet työpaikat:

Etsimme nyt Woikoski Oy:lle tekniikan tiimiin Pirkkalaan

HUOLTOASENTAJAA

Tehtävässä toimit Woikosken Medical-asiakaskohteiden huolto-, kunnossapito- sekä asennustehtävissä. Vastuullesi kuuluvat myös kaasujakelujärjestelmien kuntotarkastukset, tulosten raportointi sekä verkoonästytteiden toimenpiteet.

Odotamme sinulta

Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen koulutus (esim. kone- ja automaatioasentaja/koneteknikko). Tehtävässä menestyminen edellyttää konetekniikan ja mekaniikan hyvää tuntemusta sekä useamman vuoden työkokemusta automaatiolaitteiden huollosta ja muista tehtävässä vaadituista osaamisalueista. Odotamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, asiakaslähtöistä toimintatapaa, ongelmanratkaisukykyä sekä aktiivista työskentelyotetta. Työssäsi olet tarkka ja huolellinen sekä sopeudut hyvin muuttuviin ja haasteellisiin tilanteisiin, joissa pystyt toimimaan tarpeen vaatiessa myös yksin.

Tehtävä edellyttää konkreettisten huolto- ja korjaustoimenpiteiden itsenäistä toteuttamista sekä matkustusvalmiutta. Kielitaidon osalta edellytämme englannin kielen teknisen sanaston hyvää hallintaa.

Muut tiedot

Tarjoamme haasteellisen ja innostavan tehtävän monipuolisessa liiketoimintaympäristössä sekä muun organisaation tuen tehtävässä menestymiseen. Woikosken visiona on olla paras työympäristö ja yhteistyökumppani, jonka toteutumista pääset myös tässä työssä rakentamaan. Henkilö rekrytoidaan suoraan Woikosken palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytoinnista vastaa VMP Group / Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369.

Täytä hakemuksesi 15.12. mennessä os. www.vmp.fi ja merkitse hakemukseesi ”Huoltoasentaja Woikoski Oy Pirkkala”.

 

Kaasut ovat osa jokapäiväistä elämäämme – ilman niitä, moni asia ympärillämme pysähtyisi. Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden eri aloja, terveydenhuoltoa ja lääketiedettä. Työllistämme 200 työntekijää ympäri Suomea. Investoimme voimakkaasti vetyteknologiaan ja haluamme näyttää esimerkillämme, että kannamme vastuun huomisesta.