Ossobuccoa suojakaasussa

Suomalaisten paistinpannuille lähtee päivittäin reilut 10 rekallista suojakaasuun pakattuja Snellmanin lihatuotteita.

Ossobuccoa, lehtipihviä, jauhelihaa ja aitoa karjalanpaistia lipuu liukuhihnaa pitkin ja tehtaassa on työn touhu päällä.

Snellmanin pyrkimyksenä on tuottaa mahdollisimman lisäaineettomia lihatuotteita teemoilla "annamme ihmisille mahdollisuuden parempaan" ja menestys ansaitaan tekemällä hyvää" sekä "luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani".

Snellmanin Liha Oy käyttää yhtenä kaasukomponenttina elintarvikepakkauksissa säilyvyyden parantamiseksi Woikosken elintarvikehiilidioksidia. Sitä käytetään myös tuotteiden jäähdyttämiseen.

Miljoonia kiloja kaasua

Vuoden aikana rekat kuljettavat miljoonia kiloja nesteytettyä elintarvikehiilidioksidia Snellmanin säiliöön. Kaukovalvontalaitteiston avulla Woikosken logistiikkakeskuksessa nähdään säiliön täyttöaste ja sieltä varmistetaan, ettei Snellmanilta elintarvikehiilidioksidi lopu.

Tarvitsemansa typen Snellman valmistaa itse Woikosken toimittamalla typpigeneraattorilla. Pakkauskoneessa olevalla kaasujen sekoituslaitteella voidaan kaasuseosten komponenttien suhde säätää kullekin tuotteelle sopivaksi.

- Valitsimme Woikosken kaasuntoimittajaksemme hinnan ja kotimaisen perheyritystaustan vuoksi. Olemme olleet tyytyväisiä palvelun laatuun, huollot ovat toimineet hyvin ja tuotteiden säilyvyys on saatu halutulle tasolle kaasujen käytöllä, kertoo tekninen päällikkö Markus Snellman.