Woikoski – kemianteollisuuden uranuurtaja

Oy Woikoski Ab tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden eri aloja, terveydenhuoltoa ja lääketiedettä.

Perheyritys perustettiin vuonna 1882 Vehkalahdelle. Vuosien varrella yritys on kasvanut ja kehittynyt, ja sen pitkälle jalostetut ja korkeatasoiset tuotteet sekä erinomainen jakeluverkosto takaavat asiakkaille parhaan mahdollisen palvelun.

Visiomme

Woikosken visio on olla vetovoimainen kumppani ja työyhteisö.

Laaja asiakaskunta

Asiakkainamme ovat monet teollisuuden alat, terveydenhuolto, lääketiede ja ympäristönsuojelu sekä yksityiset asiakkaat.

Vientitoimintaa Woikoskella on mm. Venäjälle, Baltian maihin ja muihin EU-maihin tytäryhtiön SIA Woikosken kautta.

Woikoski Feeling

Woikoski Feeling on Woikosken uusi matkailukonsepti, johon kuuluu WHD Gård, WHD Automuseo, Kirjokiven kartano, Woikosken uusi tehdasmuseo sekä kaikki niiden tarjoamat aktiviteetit. Se on valikoma vertaansa vailla olevia elämyksiä ja palveluja lähellä suomalaista luontoa. Se on maailma jossa arki unohtuu.
 

Mäntyharjun Nurmaalla sijaitseva tasokas matkailu- ja hevospalvelukeskus WHD Gård tarjoaa mm. kokous- ja koulutustiloja, majoitusta, fasaaninmetsästystä, mahdollisuuden tutustua WHD Automuseon kokoelmaan sekä muita aktiviteetteja.
Vuorineuvos Rudolf Elvingille 1890-luvun lopulla rakennettu Kirjokiven Kartano Kouvolan Vuohijärvellä on vuokrattu Woikosken neuvottelu- ja majoitustiloiksi sekä henkilökunnan koulutus- ja virkistyskäyttöön. Kartano palvelee tilauksesta myös vierasryhmiä.

Woikosken tehdasmuseo on valmistunut Voikoskelle heinäkuussa 2015. Museo on avoinna tilauksesta ryhmille ja kesällä tiettyinä päivinä yksittäisille kävijöille. Tehdasmuseoon on sisäänpääsymaksu. Katso lisää: http://woikoskifeeling.fi/kohteet/woikosken-tehdasmuseo

Lisätietoja puh. 040 656 5981