Avoimet työpaikat

Meille töihin?

Haluatko myydä osaamisesi huipputiimiin ja tehdä työtä, jolla on merkitystä? Ilmoitamme tällä sivulla avoimet työpaikkamme. Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia sähköpostitse: rekry@woikoski.fi.
 

Avoimet työpaikat:

 

 TOIMIPISTEPÄÄLLIKKÖ JÄRVENPÄÄN TOIMIPISTEESEEN

Järvenpäässä on Woikoski Oy:n suurin lääkkeellisten ja teollisten kaasujen täyttölaitos ja logistiikkakeskus. Järvenpään toimipisteessä sijaitsee myös asiakaspalvelukeskus, jossa vastaanotetaan koko yhtiön tilaukset.

Toimipistepäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti Järvenpään toimipisteen toiminnoista ja kehittämisestä. Järvenpäässä Oy Woikoski Ab:n asiakkaita palvelee 45 ammattilaista kaasuliiketoiminnan asiakaspalvelun, myynnin, logistiikan ja tuotannon tehtävissä.

 

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuva tekninen tai logistiikan koulutus. Vankka esimieskokemus vastaavan tyyppisestä teollisesta toimintaympäristöstä ja asiakaspalvelun merkityksen sisäistäminen ovat keskeisiä menestystekijöitä toimipistepäällikön tehtävässä. 

 

Tehtävä edellyttää kykyä asioiden ja ihmisten johtamiseen, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, järjestelmällisyyttä ja paineensietokykyä. 

 

Oy Woikoski Ab:n voimakkaasti kehittyvä liiketoimintaympäristö, yhtiön pitkät perinteet ja vahva osaaminen kaasuliiketoiminnan alalla tarjoavat mielenkiintoisen ja monipuolisen vastuualueen.

 

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Juha Immonen, puh. 050 500 1007. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.1.2018 mennessä.

Lisätietoja tästä linkistä

 

-----------------------------------------------------------------

TEHTAANJOHTAJA KOKKOLAN TUOTANTOLAITOKSELLE

 

Tehtaanjohtajan tehtävä on vastata Kokkolan tehtaan kolmen eri kaasuntuotantolaitoksen (ASU, CO2 ja H2) toiminnasta sekä Woikosken Kokkolan tehdasalueen yleisestä toimivuudesta ja turvallisuudesta. Tehtaanjohtaja raportoi yhtiön toimitusjohtajalle ja on yhtiön johtoryhmän jäsen.

 

Etsimme tähän tehtävään henkilöä, jolla on soveltuva tekninen koulutus (esim. kemiantekniikan DI) ja vankka kokemus prosessiteollisuuden parissa työskentelystä sekä esimiehenä toimimisesta. Odotamme henkilöltä kokemusta tinkimättömästä turvallisuuskulttuurista.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä asioiden ja ihmisten johtamiseen, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, loogista ajattelu- ja ongelmanratkaisukykyä sekä tuotantoprosessien kokonaisuuden hahmottamista. Olet järjestelmällinen ja työskentelet hyvin myös paineen alla. Edellytämme hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Muu kielitaito on tehtävässä plussaa.

 

Oy Woikoski Ab:n voimakkaasti kehittyvä liiketoimintaympäristö, yhtiön pitkät perinteet ja vahva osaaminen kaasuliiketoiminnan alalla yhdistettynä perheyrityksen pitkäjänteisyyteen tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen vastuualueen.

 

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n konsultti Juha Immonen, puh. 050 500 1007. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.1.2018 mennessä.

Lisätietoja tästä linkistä

 

-----------------------------------------------------------------

 

OPERAATTORI OULUN TOIMIPISTEELLE


Haemme Woikoski Oy:n Oulun täyttölaitokselle kokoaikaiseen työsuhteeseen Operaattoria Tässä tehtävässä käsittelet materiaalivirtoja toimipisteellä ja toiminnanohjausjärjestelmässä. Tehtäviisi kuuluu: • Saapuneiden tilausten käsittely • Täytettävien pakkausten esivalmistelu • Pakkausten täyttäminen • Pakattujen tuotteiden tietojen syöttö toiminnanohjausjärjestelmään • Lähtevien kuormien keräily

Odotamme sinulta

Työ vaatii tietoteknisten perustaitojen lisäksi myös hyvää fyysistä kuntoa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, tarkkuutta ja aktiivista asennetta työtehtävien hoidossa. Tarjoamme sinulle työpaikan yrityksessä, jossa pitkäjänteinen kehittäminen ja ihmisten arvostaminen ovat arkipäivää.

Koulutus ja työkokemus

Eduksi luetaan työkokemus sekä koulutus tekniikan, prosessiteollisuuden tai kemianteollisuuden alalta.

Muut tiedot

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 14.12.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen riikka.luoma-aho@vmp.fi Kohdenna hakemus sähköpostin otsikolla ”operaattori”. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelussa HR -asiantuntija Riikka Luoma-aho puh. 040 307 5304 arkipäivisin klo 14.00 – 15.00. Toimithan pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on aluksi vuoden määräaikainen vuokratyösuhde VMP:n kautta.
 

 


Kaasut ovat osa jokapäiväistä elämäämme – ilman niitä, moni asia ympärillämme pysähtyisi. Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden eri aloja, terveydenhuoltoa ja lääketiedettä. Työllistämme 200 työntekijää ympäri Suomea. Investoimme voimakkaasti vetyteknologiaan ja haluamme näyttää esimerkillämme, että kannamme vastuun huomisesta.