Avoimet työpaikat

Meille töihin?

Haluatko myydä osaamisesi huipputiimiin ja tehdä työtä, jolla on merkitystä? Ilmoitamme tällä sivulla avoimet työpaikkamme. Otamme vastaan myös avoimia työhakemuksia sähköpostitse: rekry@woikoski.fi.

Avoimet työpaikat:

Haemme Järvenpäähän täyttölaitoksellemme kesätyöhön kahta (2) logistiikkaoperaattoria ja kahta (2) täyttöoperaattoria touko-syyskuun ajalle varmistamaan sujuva toimitusketju asiakkaillemme teollisuuteen, sairaaloille ja jälleenmyyjille.

Täyttöoperaattorin tehtäviin kuuluu erilaisten kaasujen pakkaaminen eli täyttö, pakkausten esivalmistelu ja tarkastaminen ennen täyttöä ja pakatun tuotteen viimeistely ja myyntikuntoon saattaminen sekä valmiiden pakkausten siirto logistiikan käsiteltäväksi. Täyttöoperaattorit toimivat keskeytyvässä 2-vuorotyössä.

Logistiikkaoperaattorin tehtäviin kuuluu pakattujen kaasujen keräilyä ja kuormien vastaanottoa ja lähetystä. Työ tapahtuu ulkovarastossa ja keräilytyö tehdään trukilla. Logistiikkaoperaattorit toimivat päivävuorossa.

Toimit osana tiimiä ja sinut perehdytetään tehtävään. Sovit porukkaan, jos sinulla on vastuullinen asenne työhön, osaat huomioida työkaverit ja olet luotettava ja valmis oppimaan uutta. Työssä vaaditaan suomen kielen taito ja 18 vuoden ikä. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@woikoski.fi, kuitenkin viimeistään 7.3.2019 ja avaa ovi kaasujen kiehtovaan maailmaan! 

 
Etsimme nyt Järvenpään toimipisteelle asiakaspalvelukeskukseen äitiysvapaan sijaista ajalle 04/2019- 03/2020 asiakaspalvelijan tehtävään. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä myös Oulun toimipisteellämme . Lue tehtävästä lisää ja hae tästä.

 

Kaasut ovat osa jokapäiväistä elämäämme – ilman niitä, moni asia ympärillämme pysähtyisi. Oy Woikoski Ab on vuonna 1882 perustettu suomalainen perheyritys, kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kaasunjakelun ratkaisuja ja palveluita pulloista laajamittaisiin jakelujärjestelmiin sekä koneita ja tarvikkeita hitsaukseen. Palvelemme yksityisasiakkaita, teollisuuden eri aloja, terveydenhuoltoa ja lääketiedettä. Työllistämme 200 työntekijää ympäri Suomea.