Rörelsefrihet med utrustning för flytande syrgas

Systemet för flytande syrgas ger rörelsefrihet åt hemmaboende syrgaspatienter och ger bättre livskvalitet tack vare att det räcker länge och är litet och lätt att bära med sig. Det går utmärkt att gå ut och handla och göra andra vardagliga saker med den lilla bärbara utrustningen.

I vårt utbud finns också bärbar utrustning i olika storlekar för mer långvarig användning, till exempel heldagsaktiviteter.

Bärbara behållare: Spirit, Stroller eller Helios

De små, lätta och tysta Spirit-behållarna ger möjlighet att vara ute och röra på sig hela dagen. Finns både för topp- och sidopåfyllning.

 

 

De lätta Stroller-behållarna Stroller-behållarna är designade efter användarens behov och har en lättläst skärm. Finns både för topp- och sidopåfyllning.

 

 

 

Helios 850 Marathon för långvarig användning hela dagen eller marknadens lättaste bärbara syrgasutrustning Helios 300.

 

Hushållsbehållare: Helios eller Liberator

Helios U36 för snabb påfyllning av alla toppfyllda bärbara utrustningar.
I Liberator-serien finns det fyra hushållsbehållare av olika storlek. De mindre (10 och 20 l) går att ta med sig t.ex. på resa.

 

Läs om de olika modellerna i broschyren Utrustning för hemsyrgasbehandling.

Flaskor för medicinsk syrgas

Vi levererar medicinsk syrgas i flaskor av flera storlekar. Som hjälpmedel för ett aktivt liv passar lätta 2-liters kompositflaskor bäst.

I flaskor för medicinsk syrgas används två slags ventiler (på bilden t.v. Cahouet, t.h. nya Viproxy). De har samma slags anslutningar och fungerar likadant.

Det är lätt och säkert att ta flaskan i bruk, eftersom Woikoskis säkerhetsflaskor för medicinsk syrgas har färdigmonterade flödesreglerare.

Syrgasflaskorna beställs från Woikoski Medicals kundtjänst. De kan levereras antingen direkt hem eller för avhämtning vid utlämningsställe för medicinska gaser.

Fpa-ersättningsberättigade

Medicinsk syrgas och hyra av utrustning berättigar till grundersättning från Fpa. Se beställningsanvisningarna.